Edwin Fafié:

Edwin is trainer bij Perceptie. Hij observeert, spiegelt, prikkelt. Scherpzinnig, maar nooit offensief. Uitdagend, maar nooit oordelend. Betrokken, maar nooit belerend. Hij spoort je aan je energiehuishouding op orde te houden, ook in een complexe omgeving. Samen met hem onderzoek je hoe jij je verhoudt tot je team, je stakeholders en persoonlijke relaties. Hij komt met direct toepasbare ideeën, waardoor je op je werk en thuis beter functioneert. Thema’s die hij aan de orde stelt: duurzaamheid in relatie tot persoonlijke inzetbaarheid; vitaliteitsbeleid in relatie tot verzuimmanagement; zelfontwikkeling in relatie tot leiderschap.

Hanneke Huisman

Hanneke is trainer bij Perceptie. Zij heeft een bloeiende praktijk als zelfstandig coach, trainer en adviseur. Haar expertise ligt op het terrein van persoonlijk leiderschap, loopbaanontwikkeling en vitaliteit op de werkvloer. Haar kernvraag is of je doet wat je wilt doen en of je dat doet op de manier die bij je past. Je werkt namelijk een stuk vrolijker en energieker als wat je doet, aansluit bij wie je in essentie bent. Ze geeft je inzicht in je denk- en communicatiestijl en het effect daarvan op de relatie met anderen. Bovendien weet ze precies hoe ze je in beweging krijgt, zodat je concrete stappen zet om je doel te bereiken.

Eline van den berg

Eline is trainer bij Perceptie. Zij legt zich toe op teamtrainingen en coaching van ondernemers, managers en directeuren. Zij geeft je inzicht in de diepliggende overtuigingen die je kunnen tegenhouden in je werk. Vaak ben je je niet bewust van die overtuigingen. Het gaat om het stemmetje in je hoofd dat zegt ‘ik heb niet genoeg kennis’, ‘dat is niet haalbaar voor mij’ of ‘wie zit er nou op mij te wachten’. Deze overtuigingen houden je klein. Zo doe je niet wat je zou willen doen. Eline weet feilloos patronen bloot te leggen bij individuen en teams. Met dit inzicht krijg je leiderschap over je bedrijf, je loopbaan, je werksituatie.