Mascha van der Graaff

Bij Perceptie maakt Mascha een Energyscan van je. De resultaten tonen hoe de energie door je lichaam stroomt en waar zich potentiële blokkades voordoen. Heb je iets op je lever? Laat je het achterste van je tong zien? Mascha ziet ‘e-motie’: energie in beweging. Onze taal zegt het al en de Energyscan maakt het zichtbaar. Je krijgt een meta-blik op jezelf en de patronen die jou mogelijk belemmeren. Mascha’s drijvende kracht is om mensen met zichzelf te verbinden. Bewust, in het moment, in de flow.

Jan van Zwieten

Prof. Jan van Zwieten verzorgt samen met ex-topsporters workshops voor Perceptie. Hij is (mede) oprichter van Mentally Fit Nederland en Directeur van de Netherlands Business Academy. Met zijn indrukwekkend gedetailleerde kennis en ruime praktijkervaring is hij een autoriteit in zijn vakgebied. Ook de diverse ex-topsporters van Mentally Fit zijn meer dan de moeite waard om gezien en gehoord te hebben.

Martijn Schelen

Martijn geeft workshops voor Perceptie. Hij is vanaf begin jaren 80 gespecialiseerd in de bewegingsleer en energiebeoefening uit het verre oosten, zoals Karate-Do, Taiji-Qigong, Do-In Yoga en Lokai Shiatsu. Hij maakt deze oosterse technieken toegankelijk voor westerlingen. Bij hem raak je vanzelf gefascineerd door de rust, kracht en energie die je ervaart als je vanuit ‘het midden’ beweegt.

Jochem Bruggink

Jochem verzorgt alle buitenactiviteiten voor Perceptie. Hij is zesvoudig Nederlands kampioen Survivalrun. Vanuit zijn bedrijf Buiten buitensport zorgt hij voor leerzame, uitdagende, soms spannende maar altijd veilige opdrachten in ‘ons’ bos in de Achterhoek. De interactieve oefeningen helpen je om jezelf op een speelse manier te (her)ontdekken. Jochem is in onze trainingen de schakel tussen lichaam en geest. .

Caroline Boenink

Caroline verzorgt workshops voor Perceptie. Deze bijzondere boerin is in staat supersnel tot de kern door te dringen. Ze staat dicht bij de natuur, straalt rust uit en coacht op een natuurlijke manier. Ze helpt mensen graag op een open, gerichte manier de dingen op een andere manier aan te pakken of op een andere manier te bekijken.

Monique Haras

Monique kijkt met een scherp oog naar het menselijk contact dat je met anderen onderhoudt en coacht je om meer te bereiken met minder energie. Dat doet zij vanuit een dijk aan werk- en levenservaring. Ze voelt zich als communicatietrainer thuis in de boardroom èn op de werkvloer. Mensen voelen zich veilig bij haar. Haar motto? Onderzoek alles, behoud het goede en geef het beste door! Monique is trainer bij Van Luyken Communicatie Adviseurs.