Over Perceptie

Mensen, teams en organisaties beter laten spelen

Perceptie is een initiatief van Edwin Fafié. In 2009 verliet hij de directiekamer van een groot Nederlands familiebedrijf. Hij was in dertig jaar opgeklommen van magazijnhulp naar directeur HRM. Een glanzende loopbaan. Toch knaagde er iets. Hij wilde zijn eigen missie realiseren.

Van jongs af aan droomde Edwin van een eigen bedrijf. Op zijn 46ste was hij zover. Perceptie zag het levenslicht. Zijn kennis en inzicht in wat mensen en organisaties beweegt, krijgen vorm in adequate advisering, coaching en doelgerichte trainingen. Zo begeleidt hij mensen die aan het begin van hun carrière staan. En wie ergens onderweg dreigt vast te lopen, brengt hij op nieuwe ideeën. Mensen ontdekken bij hem de betere versie van zichzelf.

De naam van de onderneming verwijst naar het inzicht dat perceptie één van de belangrijkste drijfveren is voor de gedrags- en denkpatronen van de mens. Perceptie kan je (ongemerkt) ook uitputten. Wel energie uitgeven, maar niet meer weten hoe op te laden. Wel hard werken, maar niet meer weten waarom precies. Stress, ziekteverzuim of zelfs burn-out liggen vervolgens op de loer.

Het managen van je individuele energie is een taak van formaat. Daar helpt Edwin je graag bij! Inmiddels heeft hij een hecht team van coaches en trainers om zich heen die ieder hun expertise en ervaring inbrengen. Samen hebben zij talrijke directeuren, managers en professionals begeleid naar een vitale, stabiele, doelgerichte, geïnspireerde levenshouding.

De enige duurzame bron is de bron die je zelf aanvult of vernieuwt.